Oficial! Programul meciurilor din Divizia B, Seria Nord

Iată că, după câteva neclarități, pe site-ul oficial al Federației Moldovenești de Fotbal a apărut programul meciurilor din Campionatul Național de Fotbal, Divizia B, acolo unde este înscrisă și echipa noastră. 

Astfel, FCM Ungheni debutează în campionat printr-o deplasare extrem de dificilă, probabil cea mai grea – la Sănătăuca. Intersport din localitate a luat anul trecut locul 2 în serie la doar un punct de Grănicerul Glodeni.

IS_emblema

Din auzite, este o echipă foarte bine organizată și valoroasă cu mai mulți jucători din capitală care au trecut prin Divizia Națională. Printre aceștia se numără Vadim Cravcescu, care a trecut pe la așa cluburi ca Zimbru Chișinău, Milsami Orhei sau Rapid Ghidighici sau Petru Stîngă – trecut prin selecționatele U-17, U-19, U-21, dar și pe la Milsami Orhei, Academia Chișinău sau FC Speranța Nisporeni.

Acasă, debutăm pe 5 august! Ne așteaptă un meci greu cu Zaria-2 Bălți! După care, meci mare la Ungheni. Un adevărat derby local în 1/32 a Cupei Moldovei Orange la fotbal. Jucăm cu CF Ungheni!

Foarte important. Vă rugăm frumos, nu încurcați merele cu perele. FCM Ungheni suntem noi – Fotbal Club Municipal. CF Ungheni – este un alt club, cu alta conducere, alți jucători, alt stadion, totul e diferit!

Nu suntem dușmani, suntem adversari doar pe teren, dar categoric nu avem nicio legătură unii cu alții, decât prin cuvântul Ungheni!

VS

 

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s