Oficial! Programul meciurilor din Divizia B, Seria Nord

Iată că, după câteva neclarități, pe site-ul oficial al Federației Moldovenești de Fotbal a apărut programul meciurilor din Campionatul Național de Fotbal, Divizia B, acolo unde este înscrisă și echipa noastră. 

Astfel, FCM Ungheni debutează în campionat printr-o deplasare extrem de dificilă, probabil cea mai grea – la Sănătăuca. Intersport din localitate a luat anul trecut locul 2 în serie la doar un punct de Grănicerul Glodeni.

IS_emblema

Din auzite, este o echipă foarte bine organizată și valoroasă cu mai mulți jucători din capitală care au trecut prin Divizia Națională. Printre aceștia se numără Vadim Cravcescu, care a trecut pe la așa cluburi ca Zimbru Chișinău, Milsami Orhei sau Rapid Ghidighici sau Petru Stîngă – trecut prin selecționatele U-17, U-19, U-21, dar și pe la Milsami Orhei, Academia Chișinău sau FC Speranța Nisporeni.

Acasă, debutăm pe 5 august! Ne așteaptă un meci greu cu Zaria-2 Bălți! După care, meci mare la Ungheni. Un adevărat derby local în 1/32 a Cupei Moldovei Orange la fotbal. Jucăm cu CF Ungheni!

Foarte important. Vă rugăm frumos, nu încurcați merele cu perele. FCM Ungheni suntem noi – Fotbal Club Municipal. CF Ungheni – este un alt club, cu alta conducere, alți jucători, alt stadion, totul e diferit!

Nu suntem dușmani, suntem adversari doar pe teren, dar categoric nu avem nicio legătură unii cu alții, decât prin cuvântul Ungheni!

VS

 

Un comentariu

Lasă un comentariu