FCM Ungheni – FC Eikomena PA 1:2

Reabilitare nereuşită

Marţi, FCM Ungheni a întîlnit în cadrul etapei a 22-a a Campionatului Moldovei la fotbal, divizia A, formaţia Eikomena P.A. din Chişinău. În faţa propriilor suporteri, unghenenii aveau misiunea de a se reabilita în faţa propriilor suporteri după umilinţa de la Zimbru-2.

Meciul a fost unul foarte disputat, în care FCM Ungheni a dominat în cea mai mare parte. Chişinăuienii au reuşit două goluri rapide, beneficiind de ezitarea fundaşilor ungheneni şi a portarului. Problema portarilor la FCM Ungheni este una dintre cele mai acute, formaţia din Ungheni fiind nevoită să-l reporofileze pe Sergiu Mutu din fundaş în goalkeeper.

Se pare că norocul le-a întors spatele unghenenilor. Asta după ce în prima repriză, la scorul de 0:1, Andrei Miron de la FCM a ratat incredibil o lovitură de la 11 metri acordată corect de arbitru.

În cea de-a doua repriză chişinăuienii s-au retras complet în apărare, neavînd nici un şut pe poartă. Dimpotrovă, gazdele au atacat furibund, însă nici Ursoi, nici Miron sau Cobzac nu au reuşit să marcheze din situaţii excelente.

Ieşit la schimb, tînărul atacant Sergiu Ţîcu a reuşit primul gol din carieră de cînd joacă pentru seniori. Din păcate, această reuşită nu a folosit echipei.

După meci, vădit dezamăgit de rezultat, Artur Vasilică, antrenorul echipei a declarat pentru Expresul de Ungheni: “Nu înţeleg nimic. Am jucat foarte bine, cel puţin a doua repriză şi iarăşi am pierdut. În comparaţie cu meciul de la Zimbru am făcut mai multe schimbări în componenţa echipei care au dat rezultate. Nu şi pe tabelă din păcate. Sper să depăşim cît mai repede criza în care singuri ne-am băgat”.

FCM Ungheni nu a mai cîştigat din 20 octombrie atunci cînd a fost învinsă Sheriff-2 cu 1:0. Îm urma acelui rezultat echipa din Ungheni urca pe locul 7 în clasament. De atunci FCM Ungheni a coborît pînă pe locul 15, la doar doua locuri de ultima clasata, FC Izvoras 67

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s