FC Zimbru-2 FCM Ungheni 9:0!!!

Ruşine, ruşine şi iar ruşine

Şi în acest an deplasarea FCM Ungheni la Chişinău pentru meciul cu cei de le Zimbru-2 s-a încheiat catastrofal pentru jucătorii din Ungheni. Un 9:0 administrat de către tinerii jucători din capitală e mai mult decît sugestiv dacă e de povestit filmul acestei partide.

Ironic vorbind, unghenenii au înregistrat un anumit progres. Dacă în ediţia trecută a campionatului au încasat 10 goluri, de această dată ai reuşit să primească doar 9 de la tinerii jucători ai Zimbrului.

Cu toate acestea primele 20 de minute ale meciului au fost echilibrate. Dimpotrivă, oaspeţii fiind mai periculoşi şutînd de cîteva ori foarte periculos la poarta gazdelor. Nimic nu prevestea catastrofa ce urma să se întîmple. Momentul decisiv al meciului a avut loc în minutul 20, cînd după o lovitură liberă, zimbrii reuşesc să preia iniţiativa. Golul a fost similar cu cel primit de ungheneni în partida inaugurală de la Speia, cu Intersport-Aroma. Pînă la pauză FCM Ungheni a mai primit 2 goluri pentru ca tabela de marcaj să arate un 3:0.

A doua repriză nu merită niciun comentariu. În ciuda schimbărilor efectuate meciul a fost în totalitate la discreţia tinerilor de la Zimbru-2. E cea mai ruşinoasă înfrîngere a unghenenilor din acest campionat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s