Vizitatori inediţi din Germania

Christian si ChristophLa meciul dintre FCM Ungheni şi FC Dacia-2 Chişinău au asistat doi microbişti veniţi special pentru acest meci din Germania. Christian Melchior şi Christoph Alexander Paul Wurst sunt din Stuttgart şi sunt mari iubitori de fotbal. Pentru acesta sunt dispuşi să facă mii de kilometri..

Sunt fanii campioanei de anul trecut a Germaniei, VSB Stuttgart, la meciurile cărei îşi iau abonamente anuale. Au fost în aproape toată Europa la fotbal, doar partea estică nefiind explorată de ei, după cum declară. Pentru o săptămînă au hotărît să-şi petreacă un mini concediu în România şi Republica Moldova.

Pentru ca să poată vedea cît mai multe locuri, dar şi meciuri, şi-au stabilit un grafic. Miercuri, 19 martie au fost la Bucureşti să vadă cum joacă Dinamo Bucureşti cu Politehnica Iaşi. Pentru joi, şi-au cumpărat bilete la derby-ul dintre Rapid şi Steaua. Vineri nu au găsit niciun meci interesant, aşa că au mers la Braşov pentru turism şi relaxare. Sîmbătă, au poposit la Ungheni, unde ştiau că va fi meci. Au vizitat blogul echipei de fotbal şi erau la curent cu calendarul echipei. Tot sîmbătă, au reuşit să tragă o fugă pînă la Iaşi la alt meci, Poli Iaşi- CFR. Epopeea românească au încheiat-o la Galaţi, unde Oţelul din localitate întîlnea pe Gloria Bistriţa.

De Luni se află la Chişinău, unde spre marea lor dezamăgire nu sunt meciuri. Iar disputa dintre naţionala de fotbal a Republicii Moldova cu Albania a fost anulată. Şi-au luat gîndul de a vizita Tiraspolul, un obiectiv a scurtei lot vizite. Tinerii spun că fotbalul nu e doar o pasiune pentru ei, dar şi un mod de viaţă. Orice activitate de-a lor e îmbinată cu mult fotbal.

La Ungheni spun că le-a plăcut. Şi chiar dacă FCM Ungheni a pierdut şi a juct foarte prost, aceştia s-au rezumat a spune “A fost un meci foarte bun, doar că nu aţi avut noroc”. Băieţi finuţi nemţii. Au venit la meci cu o oră înainte, timp în care au ţinut cu tot dinadinsul să viziteze oraşul. Le-a plăcut şi au spus că neapărat vor mai reveni. Îi aşteptăm cu mult drag.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s