Înfrângere aşteptată la Beşiktaş, nu şi comportamentul unui aşa-zis medic

intram pe terenFCM Ungheni a încasat patru goluri de la lidera Diviziei A în deplasare. O înfrângere clară, mai ales că unghenenii nu au periclitat cu adevărat poarta adversarilor. Faţă de ultima deplasare, cea de la Zimbru-2, de această dată unghenenii au reuşit să primească mai puţine goluri, patru, faţă de 9.

Meciul a început cu o uşoară dominare a gazdelor. La o centrare dupa o lovitura libera, lasat nemarcat in careu, atacantul Beşiktaş-ului, Ruslan Barbăroş a înscris lejer din 6 metri. Au mai urmatfaza de joc câteva faze periculoase la poarta FCM-ului, un atacant de-al turcilor ratând incredibil singur cu poarta goală. Spre finalul reprizei, din nou nemarcat, fostul golgheter a Moldovei ridică scorul la 2:0. În ciuda dominării gazdelor, FCM a reuşit cîteva faze frumoase, dar pregătirea fizică mult inferioară celor de la Beşiktaş nu a permis oaspeţilor o prestaţie mai bună.

Într-a doua repriză scenariul a purtat acelaşi caracter. Totuşi unghenenii reuşesc să ţină prima jumătate a reprizei balonul departe de poarta proprie, dar fără a pune în real pericol formaţia adversă. Odată cu trecerea timpului Beşiktal reuşeşte să preia iniţiativă şi după alte două gafe ale fundaşilor ungheneni ridică scorul la 4:0. Un scor care arată probabil diferenţa de valoare la moment dintre cele două echipe.

spectaculosDacă pe teren lucrurile au fost pe cât se poate de clare, în afara trenului, prestaţia unor angajaţi de-ai Beşiktaşului a nemulţumit echipa vizitatoare. Cel mai mult s-a străduit în acest sens medicul chişinăuienilor. Un tip scurt, cu ochelari şi extrem de incult. Înainte de meci a solicitat antrenorului de la Ungheni bani: „dacă vreai să acord ajutor jucătorilor voştri”. Un gest extrem de urât, mai ales dacă ne gândim la minima demnitate care se cuvine să aibă un medic. Dacă acet individ posedă o diplomă ca ar fi făcut o facultate de medicină, atunci să o poarte cu demnitate, dar nu să cerşească de la nişte fotbalişti şi aşa amărîţi de situaţia proastă în care se află.

Mai mult, tupeul tipului intitulat ca doctor a depăşit orice limită. În momentul când ar fi trebuit să acorde unui jucător de la Ungheni, în speţă Dumitru Hariuc, îngrijiri la un picior, acesta îi dădea cu spray la alt picior, reproşându-i lui Hariuc că nu aplătit pentru asta! Extraordinar!joc cu ei

Solicit oficial, în calitate de căpitan al echipei, conducerii clubului Beşiktaş să ia măsuri cu acest individ pentru că efectiv strică imaginea clubului. Chiar dacă în faţă vin nişte anonimi de la Ungheni! Ba mai mult, ştiu că la nivelul patronilor de echipă există strânse legături de rudenie chiar.

Altfel, pozele le cu acceptul purtătorului de cuvânt al Beşiktaş-ului, Sergiu Carauş, căruia îi mulţumesc pe această cale!

2 comentarii

  1. Salutare. Sunt administatorul siteului echipei FC Cetatea Targu Neamt. Este adevarat ca Cetatea se va deplasa in Moldova pentru un turneu amical? As dori un id de messenger cu care sa potschimba mai multe vorbe despre echipa si meciuri. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s