Astăzi la Ungheni!

Astăzi, de la orele 14.00 FCM Ungheni primeşte vizita celor de la Dacia 2 Chişinău. Meciul va fi probabil unul decisiv pentru noi. Explic:

1. Suntem abia la început de retur. Pentru moral, primele 3 meciuri sunt extrem de importante. E absolut necesar să cîştigi cel puţin un meci, dar şi să ai un joc de conţinut. Obţii încredere în forţele proprii, astfel încît ai toate şansele să ai un percurs excelent. Valoarea se bazează aproape exclusiv pe moral. Părerea mea…

2. În cazul unei victorii în meciul de azi, adăugat cu cele trei puncte pe care oricum le avem în bagaj din cauza retragerii Izvoraşului, ne dă un total de 24 de puncte. Conform clasamentului, cu 25 de puncte se bucură acum ocupanta locului 7 – Olimpia 2. Programul ne avantajează. Avem 9 meciuri acasă cu echipe de pluton. Doar Petrocub-ul ar mai putea fi văzută ca favorită în deplasarea de la Ungheni. Avînd în vedere cele spuse mai sus, merg la meci cu mare încredere şi emoţii pozitive. Altceva decît victoria nu-mi vine în cap.

Tot azi, la Chişinău, de la 14.00 are loc premierea Blogovăţ-ului. Nu am mers, pentru că deocamdată cariera mea fotbalistică e mai importantă decît cea blogărească. Conform electionplatform.com, blogul echipei de fotbal a fost desemnat cel mai bun blog de specialitate!!! Mă bucur şi voi dezvolta şi în continuare această idee şi acest proiect…Mai ales că feedback este…Unul extrem de bun, dar despre care voi voi mai reveni într-un post ulterior.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s