Ionuţ Jardan va juca până în vară la FC CSCA-Steaua

Vedeţi ştirea din Expresul de Ungheni:

Ionuţ Jardan, mijlocaşul FCM Ungheni a fost împrumutat până la sfârşitul campionatului formaţiei chişinăuiene FC CSCA-Steaua. Acesta a fost prmul transfer oficial a unui jucător din Ungheni către o altă echipă. De la 1 iunie 2008, jucătorul va reveni la FCM Ungheni.

Chiar dacă ocupa un rol principal în angrenajul FCM Ungheni, antrenorii şi conducerea speră că lipsa acestuia nu se va resimţi foarte mult. «Credem că jucând în divizia naţională jucătorul va acumula experienţă, nivel de joc, şi alte chestii pe care la Ungheni nu le-am fi putut oferi acestui jucător. Oricum, el rămâne al nostru, astfel încât dacă va confirma, va fi în avantajul tuturor părţilor implicate», a precizat Artur Vasilică, antrenorul FCM Ungheni.

În completare, Ghenadie Mitriuc, preşedintele FCM Ungheni speră că exemplul lui Ionuţ Jardan sperăm să-i stimuleze şi pe ceilalţi jucători tineri de la Ungheni. «Ştiu că anumite echipe din Chişinău urmăresc evoluţiile fotbaliştilor noştri, astfel încît aceştia nu au decît de muncit ca să confirme», a ţnut să precizeze acesta.

La rîndu-i, administratorul echipei din Chişinău, Iurii Marcoci, a declarat pentru Expresul de Ungheni că în acest retur CSCA Steaua şi-a propus doar să crească şi să promoveze o serie întreagă de jucători tineri. Mai mult din jumătate de lot o formează jucători de 18-19 care au ocazia să demonstreze potenţialul lor în primul eşalon fotbalistic moldovenesc. Referior la Ionuţ acesta spune: «El munceşte mult la antrenamente, are potenţialm doar că stă cu pregătirea fizică în urmă. Dacă s-ar fi antrenat de la început cu noi, era mult mai bine. Oricum, sperăm că va confirma!»
CSCA-Steaua ocupă ultimul loc în divizia naţională de fotbal având la curent 7 puncte după 17 etape. În prima etapă a returului, la Calaraşeuca, FC CSCA Steaua a pierdut cu scorul de 3:0 de la ocupanta locului 3, FC Nistru Otaci. Pentru această partidă jucătorul originar din Ungheni încă nu a fost legitimat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s