FCM Ungheni se va pregăti de noul sezon la Bălţi

La 8 februarie, la Bălţi va începe un turneu de fotbal dedicat memoriei fostului arbitru Mihail Ionescu la care va participa şi FCM Ungheni. Turneul se va desfăşura pe o perioadă de 4 săptămîni şi la el vor participa 8 echipe reprezentând întreaga zonă de nord a Republicii Moldova: Soroca, Făleşti, Floreşti, Teleneşti, şi trei echipe din Bălţi – Olimpia, Locomotiva şi echipa şcolii sportive din localitate.

Conform arbitrului principal al turneului, Grigore Ciobanu, competiţia se află la a doua ediţie şi va reuni cele mai bune echipe din partea de nord a ţării şi se doreşte a deveni un adevărat campionat de iarnă a zonei respective. Turneul se va desfăşura sub egida Federaţiei Municipale de Fotbal şi a colegiului de arbitri din Bălţi.

Contactat de Expresul de Ungheni, Artur Vasilică, antrenorul principal al FCM Ungheni a spus că turneul este un prilej foarte bun de a testa forma sportivă în care se află echipa la moment şi un mijloc excelent de testa formule de joc noi. „E cea mai bună modalitate de a a ne pregăti pentru returul campionatului Republicii Moldova , divizia A. Acesta este obiectivul participării noastre şi nu ne interesează neapărat victoria în acest turneu.” a ţinut să precizeze Vasilică.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s