FCM Ungheni reia pregătirea

Sîmbătă, 26 ianuarie, formaţia de fotbal FCM Ungheni se va reuni pentru a începe pregătirile pentru returul campionatului Moldovei la fotbal Divizia A. Deşi calendarul competiţional încă nu a fost făcut public, pentru prima oară în ultimii ani se va încerca pregătirea fotbaliştilor cu aproape două luni de la începutul returului.
Noutăţile la moment sunt antrenorul principal al echipei, Artur Vasilică, cel care îl înlocuieşte pe Ion Homiţchi, care din motive personale a fost nevoit să renunţe la post. Totodată se prevăd schimbări fundamentale în ceea ce priveşte finanţarea echipei, din câte se cunoaşte, primăria Ungheni nu mai are dreptul să finanţeze activităţi sportive în maniera în care s-a făcut până acum.

Lotul de jucători nu a suferit schimbări. Şi în continuare echipa va fi formată din fotbalişti originari din Ungheni, discipoi ai şcolii sportive din localitate. Politica de întinerire a lotului şi promovare a juniorilor talentaţi va fi prelungită.

La sfărşitul ediţiei de toamnă a campionatului de fotbal Divizia A, FCM Ungheni ocupă poziţia a 14-a, cu 17 puncte şi un golaveraj de 12 goluri marcate şi 19 primite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s