Noutăţi la FCM Ungheni…

Nu am scris de o lungă bucată de timp. Nici nu aveam ce să scriu, că iarna nu-i ca vara, dar nici ca primăvara sau toamna. Cu siguranţă nu-i place fotbalului iarna.

Totuşi în cele peste o lună de lipsă de activitate fotbalistică avem câteva noutăţi.

1. Ion Homiţchi, antrenorul echipei din ultimele etape, din motive personale s-a întors în Italia, astfel a părăsit postul de conducere în echipă. De echipă se vor ocupa jucătorii Artur Vasilică şi Cristian Jardan. De menţionat că subsemnatul, adică Jardan a condus echipa şi în prima parte a campionatului. Artur Vasilică va fi şi directoru stadionului din Ungheni. Probabil că vom renunţa la funcţia de antrenor principal şi vom folosi un model suedez – doi antrenori principali.

2. Datoriile faţă de jucători din septembrie încă nu au fost achitate. Ultima promisiune este pentru ultima săptămână de decembrie şi a anului.

Reclame

4 comentarii

  1. Da Noroc frate de blog! Inspiratia la tine vine pe sezoane sau cum?Da oricum ma bucur ca esti coleg de blog si mai ales că o să am de unde să-mi alimentez okiul.
    Promite că nu mai spui nu ce să mai scriu

  2. norok!!chiar mam bucurat sa vad informatie despre echipa sub ai carui nume am jukat shi eu!!vad ca lucrurile mult spre bine nu sau schimbat!!bravo voua ca ati facut pagina asta:)!!multe succese!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s