Sfîrşit trist de campionat pentru FCM Ungheni

FCM Ungheni la pamant

Fotbal Club Municipal Ungheni a terminat cum nu se poate de prost campionatul republicii Moldova la fotbal, Divizia A. În ultima etapă, la Ungheni, FCM a pierdut cu scorul de 0:1 în faţa celor de la FC „Viitorul” Orhei. În urma acestui rezultat, formaţia ungheneană termină sezonul de toamnă pe locul 14 din 17 echipe. Situaţia nu este foarte dramatică dacă ne uităm la Clasament, diferenţa dintre locul ocupat de unghenei faţă de locul 6 este de doar 5 puncte.

Pe un teren extrem de greu, pe un timp urît, echipa din Ungheni a început foarte prost meciul cu cei din Orhei. La primul atac al oaspeţilor, după mai multe bîlbîieli a apărării gazdelor, Radu Coşciug a reuşit să întroducă balonul în plasă. Practic meciul începea de la 0:1 pentru gazde.

Ulterior meciul s-a desfăşurat doar la poarta oaspeţilor, însă fără niciun rezultat pe tabela de marcaj. Gazdele, adeptele unui joc mai combinativ şi cu jucători mai tehnici au fost incomodaţi de terenul foarte greu. Ceea ce au reuşit a fost o bară în ultimele minute realizată de Alexandru Miron. După cum a recunoscut antrenorul celor de la Orhei, după marcarea golului, echipa sa nu s-a gîndit decît la păstrarea rezultatului înregistrat pe tabelă. Ceea ce într-un final le-a şi reuşit.

Deşi şi-au dorit un final de campionat bun, unghenenii nu au reuşit acest lucru, în ultimele meciuri jucate în faţa propriilor suporteri, cu FC Academia şi FC Viitorul Orhei, le-au pierdut cu acelaşi scor, 0:1. urmează pauza intercompetiţională în care se va face o analiză atentă a situaţiei de la echipă.

După cum am mai menţionat şi la început, situaţia nu este disperată, urmează un retur de campionat care cu siguranţă va aduce schimbări. Să sperăm că în bine. În numărul următor vă propunem un interviu cu antrenorul echipei din Ungheni care va face o analiză a echipei şi a viitorului formaţiei din Ungheni.

Reclame

2 comentarii

  1. cu toate informatiile noi pot sa spun ca fcm ungheni are pagina web cea mai informativa din fotbalul moldovenesc! felicitari!

    si sper sa va reveniti dupa pauza!!

    apropo, stadionul din ungheni arata destul de bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s