FC Petrocub Sarata Galbena – FCM Ungheni 1:0

În etapa a 13-a a Campionatului Molodvei la Fotbal, Divizia A, fotbaliştii ungheneni au întâlnit în deplasare formaţia Petrocub Sarata Galbenă. Gazdele sunt pe locul 2 cu reale şanse şi intenţii de promovare.

 

Conform calendarului competiţional meciul trebuia să se desfăşoare la Ungheni, însă deoarece în 29 octombrie e Hramul satului Sărata Galbenă, la rugăminţele celor de acolo, FCM Ungheni a acceptat să joace în deplasare. În aceiaşi zi a fost deschis oficial, în prezenţa preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, noul stadion cu gazon artificial din comună.

 

A fost un meci foarte echilibrat, dinamic, cu multe faze de joc în care gazdele, purtate de la spate de cei peste 500 de spectatori şi o brigadă de arbitri prea puţin imparţială au învins cu 1:0.

 

Prima repriză a fost dominată de cei de la Sărata Galbenă care şi-au creat câteva bune ocazii de a marca mai ales prin aruncările de aut foarte lungi în careul celor de la FCM Ungheni. În a doua repriză jocul a fost foarte echilibrat, cu mai multe faze de poartă şi cu cei de la Ungheni urcând mai curajos spre buturile adversarilor. Gazdele au înscris dintr-o lovitură liberă, acordată foarte uşor de arbitrul întâlnirii, Vitalie Onica unul dintre cei mai profesionişti din Moldova la momentul dat. A fost golul care a consfinţit şi rezultatul final al întâlnirii.

 

FCM Ungheni a avut la rându-i trei ocaze mari de a marca. În situaţie de unu la unu cu portarul advers au ratat Andrei Miron o dată, şi Cristian Jardan, sau subsemnatul de două ori. Faza memorabilă a întâlnirii s-a consumat în minutul 80, când după o foarte frumoasă combinaţie Cristian Jardan a ramas faţă în faţă cu portarul şi a ratat incredibil.

 

După meci, Ion Homitchi, antrenorul FCM Ungheni a declarat «Meciul a fost foarte echilibrat. Am venit la Sărata Galbenă să le stricăm gazdelor sărbătoarea. Din păcate nu ne-a reuşit. Consider că am făcut un meci bun. Sunt foarte satisfăcut de echipă. În primul rând mă interesează jocul echipei, şi astăzi am demonstrat că putem juca.»

 

Următorul meci al FCM Ungheni va avea loc vineri, 2 noiembrie la Comrat în compania FC Gagauzya. Va fi a treia deplasare la rând. Două deja au fost pierdute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s