FCM Ungheni – FC Sheriff 2 Tiraspol 1:0

Toamna fotbalistica 2007 a Diviziei A are un program destul de ciudat…Se joaca intensiv cateva saptamani, dupa care urmeaza pauze lungi de 2 saptamani, ca sa se revina la acel ritm de meciuri din 4 in 4 zile…

Dupa mai mult de doua saptamani de pauza totala pentru FCM Ungheni, sambata 20 octombrie, la Ungheni echipa gazda intalnea echipa a doua a Sheriff-ului. Nu cred ca merita o prezentare adversarii.

Aceste echipe au disputat in Campionatul Moldovei per total 4 meciuri, toate fiind castigate categoric de tiraspoleni, cu un golaveraj de 22 la 4, asta daca tin minte bine… Nu e deloc onorant, ba chiar rusinos acest palmares… Vedeti mai jos si un gol din editia 2005-2006 marcat din penalty de subsemnatu’…

Dupa cum am mai mentionat, Ungheniul se afla intr-un proces de formare a echipei, cu antrenamente serioase, selectie corecta si lucrurile par sa mearga bine. Ca o noutate, in sfarsit, in dimineata meciului a fost conectata la reteaua de gaze naturale instalatia de incalzire autonoma a stadionului orasenesc, astfel incat fiecare jucator are ocazia de a-si face un dus in conditii civilizate. E un lucru normal, insa pentru noi, cei de la Ungheni reprezinta cu adevarat ceva deosebit.

Meciul a fost unul foarte greu. Faze de poarta putine, multa inclestare si un duel tactic foarte bun, pe care afirm cu cea mai mare indrazneala ca a fost castigat de antrenorul echipei noaste, Ion Homitchi. Inainte de inceperea meciului, am aflat ca Alexandru Miron este suspendat, o pierdere destul de importanta care putea da peste cap planurile tactice ale noastre.

Golul a fost marcat in repriza a doua de Cristian Jardan. la un corner, mingea dupa cateva devieri a ajuns la capitanul gazdelor, si cu un sut din intoarcere a reusit sa marcheze unicul gol al intalnirii.

Dupa acest gol, sherifii s-au avantat spre careul nostru, creand doua ocazii importante de gol, insa sansa a fost de partea noastra, o data mingea lovind bara. Pana si portarul adversarilor a venit in careu la ultimele 2 cornere, insa fara niciun efect pe tabela!

Victorie muncita, meritata si foarte necesara. Am demnstrat ca la Unghen va fi foarte greu de castigat pentru formatiile vizitatoare. Iar fata de Sheriff ne-am luat o binemeritata revansa. Amintesc si faptul ca meciul de anul trecut s-a lasat cu o bataie generala, secvente de la care puteti vedea mai jos.

Atunci 3 jucatori de la noi au primit 5 etape de suspendare si un micut scandal s-a declansat. Oricum nu mai conteaza trecutul, privim cu incredere viitorul si chiar arata bine.

Echipa: Slivinschii Alexandru – Babii Vasile (Noni Andrei), Coscodan Constantin, Pendus Vlad, Proca Pavel – Jardan Ionut, Jardan Cristian, Arama Vadim, Ursoi Artiom (Nica Veaceslav) – Miron Andrei – Vasilica Artur.

Reclame

3 comentarii

  1. Ungheni – Sheriff un meci cistigat de cei care si-au dorit mai tare. Nu pot sa spun ca am fost mai puternic, dar noi am dorit intr-adevar mult mai tare sa invingem aceasta echipa care ne-a umilit timp de 3 ani cu scoruri care doar la hochei poti intilni.
    Sheriff – un autocar de circa 3 stele, avind la bord 40 de locuri plus toate conditiile necesare de-a a merge 200 km shi nu a simti oboseala. Un lot de 25 de jucatori, dintre care 2 din Geogia si 1 din Romania selectati din peste 100 de jucatori care se antreneaza in complecul sportiv Sheriff. Un staf tehnic de 7 persoane: 1-medic, 1- antrenor principal, shi restul antrenori secunzi. 15 mingi Adidas(originale). un echipament sportiv de mare clasa(costume sportive – Adidas, echipament de joc -Adidas). sa nu mai precizez de conditiile in care se antreneaza(http://www.fc-sheriff.com/).

    Fcm Ungheni – 2 microbuse cu 9 locuri fiecare, unde te obosesti mai tare in ele decit pe teren shi e o altfel de oboseala, un fel de somnolenta … Avem shi noi un lot de jucatori format din 25 jucatori , selectati din circa 30 de jucatori. Un staf tehnic format din 3 persoane(antrenorul principal, secund shi medicul pe care doar in ziua meciului il vad). 10 mingi – Zeus(original de altfel 🙂 ), plus un echipament sportiv tot de la Zeus … In rest – avem un stadion shi o sala …. de baschet(transformata in sala de fotbal e circa 30 pe 12), in care ne antrenam iarna.

    P.S. Ce avem noi mai bun decit ei ???? Toti stim sa vorbim in limba romana, sintem mai uniti, sintem o echipa, avem un antrenor foarte bun shi de altfel avem niste antrenamente la fel de bune… cred prin acestea ii depasim noi pe separatistii din stinga Nistrului …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s