FCM Ungheni – FC Besiktas 0:2

Trebuia sa fie meciul sezonului pentru noi…

De asemenea, trebuia sa fie si rezultatul sezonului…

Era vorba sa le stricam in sfarsit parcursul foarte bun al „turcilor”…

A plouat la Ungheni in acea zi…Ai nostri au imbracat o forma noua…Muzica la stadion…Lume destul de multa, vreo 500 de oameni, necatand la ploaie si vreme mohorata…Oficialitatile orasului in frunte cu primarul de Ungheni, Alexandru Ambros la stadion…

Ziua internationala a Fair Play-ului….

Ce sa mai..Toate conditiile necesare pentru un meci de fotbal de cel mai inalt nivel…

Meciul a confirmat asteptarile. Numai rezultatul ne-a fost defavorabil. Oricum, in urma ramane un joc bun a unghenenilor cu foarte multa ambitie, faze frumoase de poarta, angajament, multa lupta si, mult fair play!!!…

Dupa cum au recunoscut cei de la Besiktas, au vazut pentru prima data o echipa ce nu a cedat din punct de vedere fizic in fata lor. Asa si a fost.

In repriza a doua, dupa un sir de greseli in dreapta apararii noastre, un gol stupid marcat cu capul a pus capat tuturor sperantelor noastre. Noi atacam, Besiktas se apara, beneficiind si de un teren ud si destul de greu, dar si un plus de experienta si calm.

Prestatia centralului Sorokin a fost vadit impotriva gazdelor, acordand foarte usor, repet foarte usor un penalty la sfarsitul meciului.

O infrangere dureroasa, meritata, insa cu foarte multe beneficii. S-au vazut punctele tari ale echipei noastre, ca si slabiciunile noastre.

Foarte important e faptul ca toti suporterii prezenti la stadion au felicitat tanara echipa cu meciul jucat si au plecat satisfacuti de la stadion. De multe ori o infrangere poate fi mult mai importanta decat o victorie…

Echipa:

Slivinschi, Pendus, Babii, Coscodan, Hariuc (Nica), Proca, Ionut Jardan, Andrei Miron, Artiom Ursoi, Vadim Arama, Vasilica Dorin (Mercov Alexandru).

Jucatorul meciului, dupa Sport-Curier – Vadim Arama

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s