FC Izvoras Drasliceni – FCM Ungheni 1:2

Am avut o pauza prea lunga in Campionat. Aproape doua saptamani…

De altfel noutati. Fostul antrenor si jucator de la Ungheni, Ion Homitchi a revenit pe plaiurile natale. De acum incolo toate atributiunile de pregatire a echipei i-au fost atribuite.

A avut la dispozitie numai trei zile. Nu-i cunoaste pe jucatori si o victorie la inceput de cale ar fi fost mai mult decta benefica.

Intre timp, in Cupa, la Inesti, am pierdut cu 2:0 in fata echipei din localitate, FC Podis. O infrangere normala, din moment ce am abordat meciul cu echipa a doua. Ulterior s-a vazut ca am facut o greseala. Trebuia sa trecem de Podis pentru ca in optimi sa intalnim Dacia, iar o astfel de experienta nu putea fi decat de mare mare folos.

Revenind la meciul cu Izvoras.

Drasliceniul reprezinta o echipa foarte incomoda. Fostul antrenor si jucator al echipelor din Ungheni, Eugen Darvin isi aminteste ca in anii 90 mari batai de cap avem cu ei. Desi palamaresul ne este favorabil, ambitia si darzenia cu care ne intampinau cei din Drasliceni a ramas in memoria lui Darvin. Un adversar incomod.

In urma eliminarii din meciul cu eikomena, Cristian Jardan a primit 3 etape de suspendare, cumulate cu cele trei ale lui Miron Alexandru, avem doi jucatori de baza indisponibili. In locul lor s-a recurs la improvizatii. Experimente cu alcatuirea echipei absolut indispensabile.

Meciul a fost unul foarte slab si urat. Izvoras conducea ostilitatile, noi contratacam destul de periculos. Oricum, nicio faza notabila in prima repriza. Scorul: 0:0.

A doua repriza a urmat acelasi scenariu. Joc haotic, neinteresant si urat. Ai nostrimai tehnici insa neexperimentati, adversarii mai agresivi si incisivi.

Dupa cateva greseli un jucator advers a reusit sa treaca de Vasile Babii, care la tras de tricou in suprafata de pedeapsa. Penalty, putn dubios, insa meritat. Izvoras inscrie si se pare ca un egal ar fi uperb pentru noi…

Totusi echipa a dat dovada de caracter. mai mult, tinerii nostri jucatori au demonstrat ambitie, dorinta de a castiga, dar si o conditie fizica foarte buna. Am inceput sa construim, un joc mai aranjat si simplu. Dupa o faza fiza, Miron egaleaza. Meciul mergea in continuare spre o remiza echitabila, dupa modul in care s-a derulat meciul, cand la ultima faza de poarta, Ionut Jardan, de la peste 30 de m a trimis un balon cu o traiectorie surprinzatoare pentru toata lumea prezenta la stadion. Mingea linistita s-a asezat in coltul din dreapta a portarului consemnand victoria unghenenilor.

Astfel un pic norocos, insa meritat, raportat la lotul propus, luam 3 puncte la Drasliceni si consemnam un debut cu dreptul al noului antrenor.

Echipa:

Slivinschi, Pendus, Coscodan, Babii, Hariuc, Jardan, Vasilica (Mercov), Proca (Nica), Arama, An. Miron si Ursoi.

Reclame

Un comentariu

  1. salutare, si in primul rind vreau sa te felicit pentru acest blog, tine-o tot asa, fotbalul moldovenesc are nevoie de de oameni cu initiativa ca tine ar fi bine macar ca fiecare echipa sa prezinte ceva informatii despre sine si asta ar fi un impuls pentru un start intirziat, bafta!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s