FC Eikomena – FCM Ungheni 1:0

Iata ca dupa o serie de rezultate pozitive, asistam la o infrangere. una dureroasa, insa care sper sa fie plina de invataminte. Am avut o pauza importanta pentru pregatirea acestui meci. Orice meci la FCM Ungheni este foarte important si este atent pregatit, iar daca ai si timp pentru asta, apoi chiar meriti un rezultat bun…

Adversarii reprezinta o echipa foarte incomoda, vecina de clasament, formata din jucatori buni si foarte ambitiosi. Meciul s-a desfasurat la Sarata Galbena, pe terenul artificial din localitate. Calitatea acestui gazon este proasta, iar amplasarea complet aiurea. Oricum, merita apreciata comunitatea din Sarata Galbena care a putut sa se mobilizeze si sa sustina aparitia acestui gazon artificial in comuna, insa deloc acceptabila desfasurarea meciurilor echipei Eikomena.

Dupa un drum lung si obositor, s-a inceput cel mai nervos meci al debutului de campionat pentru ungheneni. Inceputul meciului a apartinut unghenenilor, cu o ratare a lui Andrei Miron. O greseala la mijlocul terenului a lui Cristian Jardan, a dus la o recuperare a unui jucator de la Eikomena, care profitand de ezitarea fundasilor centrali ai Ungheniului a marcat scurt.

Meciul s-a jucat pe muchie de cutit, cu o multime de intrari foarte dure sin partea gazdelor ce a condus la spargerea arcadei lui Constantin Coscodan, fiind nevoiti a-l schimba la mijlocul primei reprize.

In minutul 60, o intrare foarte dura la mijlocul terenului asupra lui Ionut Jardan a dus la un meleu provocat de catre Cristian Jardan. acesta l-a impins pe autorul infractiunii in cauza. Ca rezultat, Jardan a primit rosu, unghenenii jucand in 10 pana la sfarsitul meciului.

 A fost un meci urat, echilibrat, pe muchie de cutit cu multe duritati si prea putin fotbal. Arbitrajul a fost execrabil, un arbitru tanar, foarte slab care a pierdut total controlul asupra meciului.

 A fost al treilea meci in care am primit rosu. Ori arbitrii au ceva cu noi, ori avem o problema de disciplna. Consider ca ambele sunt adevarate, cu mentiunea ca de fiecare data jucatorii nostri au fost provocati de grave greseli de arbitraj.

Echipa de start:

Slivinschi Alexandru, Pendus Vlad, Coscodan Constantin (Vieru Ruslan), Hariuc Dumitru, Babii Vasile, Jardan Cristian (capitan), Ionut Jardan, Noni Andrei (Nica Veaceslav), Cobzac Andrei (Vasile Codreanu), Miron Andrei, Ursoi Artiom (Sarpatchi Eugen).  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s