FCM Ungheni – FC Zimbru-2 Chisinau 1:0

E cireasa de pe tort al acestui inceput de campionat pentru echipa din Ungheni.

Adversarul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Per total, in sezonul trecut am incasat 12 goluri de la ei si nu am marcat niciunul. O statistica sumbra si deloc imbucuratoare.

A fost al patrulea meci in mai putin de 2 saptamani (12 zile), un ritm infernal cu un meci la trei zile. In preziua meciului, marti am hotarat sa facem o sauna, pentru a mai distinde atmosfera si a mai relaxa organismul sleit de puteri.

Se pare ca a avut efect, mai ales in combinatie cu determinarea jucatorilor.

A fost un meci captivant, interesant, s-a jucat pe muchie de cutit, cu putine ocazii insa cu foarte multa incordare.

La stadion lume multa, peste 500 de suporteri (estimarea imi apartine) entuziasti, galagiosi si devotati. In teren 11 barbati montati. Rezultat, o victorie muncita, meritata si foarte necesara. A marcat cu o superba lovitura de cap – Cristian Jardan (iertata-mi fie modestia), el si capitan si antrenor de aceasta data.

In minutul 92, arbitrul meciului a inventat un penalty in careul nostru, starnind protestele furioase ale jucatorilor si suporterilor din Ungheni, culminand cu eliminarea lui Alexandru Miron, si crtonase galbene acordate lui Dumitru Hariuc si Alexandru Slivinschi.. Totusi, zeul fotbalului a dat Cezarului ce este a Cezarului. Zimbru a ratat, iar noi ne-am pricopsit cu binemeritatele 3 puncte.

La meci a asistat din nou primarul orasului, felicitand echipa la sfarsitul meciului. Din nou un gest frumos si foarte necesar. 

Echipa victorioasa: Slivinschi Alexandru, Jardan Cristian (cpt.), Miron Alexandru, Vasile Babii, Hariuc Dumitru, Jardan Ionut, Pendus Vlad (schimbat cu Serghei Dudca), Cobzac Andrei, Noni Andrei (Veaceslav Nica), Sarpatchi Eugen (Ticu Sergiu), Andrei Miron. Antrenor: Cristian Jardan.

In urma acestui rezultat, la moment echipa FCM Ungheni ocupa locul 6 in Campionatul Republicii Moldova Divizia A, un loc surprinzator pentru unii, perfect meritat dupa atitudinea pe crae o arata jucatorii si conducerea tehnica a echipei.

Urmatorul meci va avea loc duminica, 26 august, la Pirlita, Ungheni, in 1/32 a Cupei Moldovei la fotbal in compania echipei gazda FC Speranta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s