FCM Ungheni – FC Intersport Aroma Cobusca Noua

A fost un meci greu. Reamintesc, este formatia cu care am jucat inca in Divizia B…

Ne cunoastem destul de bine, iar palmaresul nu ne era favorabil…Oricum, am jucat in 7 august, marti, la exact trei zile de la infrangerea cu Ghidighiciul…Pe o vreme ploioasa si mohorata, cu un teren acceptabil, baietii s-au comportat destul de bine.

 Dupa un inceput mai timid, primind si un penalty in minutul 20, parat excelent de catre portarul nostru Al. Slivinschi, am inceput sa jucam un fotbal frumos si eficient. Am trecut totalmente la carma jocului marcand 4 goluri.

Marcatorii nostri au fost Andrei Miron (2), Alexandru Miron si Ionut Jardan. In orice caz a fost un galop de sanatate a discipolilor antrenorului Dorin Vasilica, fiind martori la cel mai mare scor al echipei din Ungheni de cand participa in Divizia A (2005).

Au jucat: Slivinschi Alexandru, Jardan Cristian (cpt.), Miron Alexandru, Vasile Babii, Hariuc Dumitru, Jardan Ionut, Creanga Denis (Mercov Alexandru), Cobzac Andrei, Noni Andrei (Veaceslav Nica), Ticu Sergiu (Sarpatchi Eugen), Andrei Miron (Danut Andriuta). Antrenor: Dorin Vasilica.

Un meci foarte bun, cu un rezultat pe cat de neasteptat, pe atat de meritat. De mentionat aparitia primarului de Ungheni, Alexandru Ambros la meci si in vestiarul echipei incurajand-o.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s